Blåbär släpps på lördag

, , 3 kommentarer
Nästa lördag (10/8) är det dags för det efterlängtade släppet av Cantillon Blåbär. Ölen säljs exklusivt på Ölbutikken i Köpenhamn och släpps endast en gång om året, i mycket begränsad upplaga. 

Från klockan 15.00 på lördag kommer den att börja säljas.Som vanligt kommer den på både hel- och halvflaska. Den som inte har möjlighet att åka till Köpenhamn och Ölbutikken på lördagen har kunnat reservera ett set med en stor och en liten flaska för att hämta upp senare, men det verkar som att reservationerna nu är fullbokade. Något pris för årets upplaga har ännu inte avslöjats. Tidigare har de kostat 120 respektive 240 danska kroner för liten respektive stor flaska.

3 kommentarer:

 1. Vet du hur det funkar? Måste man reservera även om man åker ner för att köpa på lördagen? Lite dålig stil om man köar men inte får någon ändå, bara för det ligger massa reservationer av folk som inte ens är där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, reservationerna var bara till för de som inte kan komma på lördagen. Det har ju bara varit ett begränsat antal flaskor som gått att reservera så det ska nog finnas till de som köar på lördag. Tycker det är sjyst att även vi som inte kan vara där just den dagen också får en chans.

   Radera
 2. Men om det är så att man inte lyckas få tag på nån fast man köar, pga ovanligt lång kö, då bör väl de ta från reservationslistan? Skandal annars.

  SvaraRadera