Blandade smånyheter VII

, , Inga kommentarer
Två bryggerier som är poppis i Sverige har annonserat att de ska brygga öl tillsammans och Sveriges hetaste fantombryggare håller provning på nyöppnade Bishops Arms Gamla Stan. Det är några av nyheterna som presenteras här.

Omnipollo håller provning på nyöppnade Bishops Arms Gamla Stan i Stockholm den 30:e augusti. Bland annat presenteras Bacchanale, en farmhouse ale humlad med Galaxy och Saaz, Hypnopompa, en imperial stout med vanilj och marshmallows samt nya batchen av den prisbelönade DIPAn Nebuchadnezzar. Dessutom kommer Omnipollos nya glas säljas på eventet. Platsbokning sker per mail till gamlastan@bishopsarms.com och provningen kostar 295 kr.
Brewdog och Oskar Blues har annonserat att de ska brygga en öl ihop på Brewdogs bryggeri i Skottland. Vad de ska brygga verkar inte ha blivit offentligt än.


 Stockholm Beer & Whisky Festival har meddelat att Master Classes till årets festival (26-28/9 och 3-5/10) offentliggörs i slutet av den kommande veckan.


En hackerraid har drabbade några svenska webbsidor tidigare under helgen, bland annat belgoklubben.se, men sidan verkar nu vara återställd. Deras kommande låda är fulltecknad men jullådan som levereras i december har redan nu fått sin första öl bekräftad, Enfant Terrible d'Hiver.Gastropuben Churchill Arms öppnade i Uppsala häromdagen i Café 018:s gamla lokaler. Rapporter från premiären vittnar om goda öl i utbudet, bland annat flera olika öl från Ballast Point.Biljetterna till lördagspasset på All In Beer Fest är nu slutsålda. Omkring hälften av fredagspassets biljetter finns fortfarande kvar för den som vill gå på festivalen. Vill man gå på lördagen kan man skriva upp sig på väntelistan. Stigbergets Bryggeri har också tillkommit till utställarlistan och de ska även brygga en festivalöl tillsammans med All In Brewing.Vinnaren i Omnipollos hembryggartävling blev Rick Gordon Lindqvist som nu får åka till Siren Brewing i England och brygga öl.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar