Tema: Beer Studio

, , Inga kommentarer
När Darren Packman, grundare av BeerSweden, annonserade att han skulle starta bryggeri i Umeå blev förväntningarna genast höga. Nu har Beer Studio kommit igång och producerat sina allra första öl och som första ölblogg har Portersteken besökt bryggeriet för att se hur det går under starten.

Under de kommande dagarna kommer det bli uteslutande inlägg om Beer Studio. Det är helt enkelt dags för bryggeritema igen. Bilder, rapporter, ölrecensioner och lite mer därtill kommer ni att kunna läsa här. Följer man Portersteken på Facebook har man redan fått möjlighet att ställa frågor som vidarebefordras till Darren och bryggar-Leif på Beer Studio, men det är inte försent än om du också vill få fram en fråga. Kommentera inlägget, kommentera på Facebook eller maila senast imorgon (tisdag) förmiddag så försöker jag få svar på dina frågor.

Intrycket är mycket gott och det har varit riktigt spännande att få vara med så nära (och till och med varit med och jobbat lite själv) under en dag på ett så pass nytt bryggeri. Utmaningarna man ställs inför i det här skedet är helt annorlunda mot vad som kommer senare. Jag tror det kommer bli en spännande reportageserie att följa, oavsett om man är intresserad av Beer Studio och deras öl eller inte.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar