Utförsäljning på Mikkeller Bar

, , Inga kommentarer
Mikkeller Bar behöver göra plats på hyllorna och säljer därför ut ett gäng av sina flasköl till fantastiska priser. Har du vägarna förbi Köpenhamn kring nyår, ta chansen att fynda världsklassöl till vrakpriser.

44 olika öl ska bort. Vissa finns det bara en enda av, vissa finns det över 50 flaskor av, och alla säljs till en tredjedel (eller smått avrundat) av sitt pris i baren. Det är bara off-premise som gäller, det vill säga att flaskorna man köper får man inte dricka på plats.

Vill man veta exakt vad som finns skickar man ett mail till bar@mikkeller.dk och frågar efter öllistan till nyårsutförsäljningen. Sedan kan man antingen lägga en beställning som man hämtar ut på Mikkeller Bar efter nyår, eller så går man dit på nyårsafton någon gång mellan och 12 och 15 och handlar (om det finns något kvar). På nyårsafton kan man också köpa öl på growler, dvs stora flaskor som fylls från fat.

Ölen som erbjuds på rea är riktigt trevliga och priserna är som sagt grymma. Eller vad sägs om Struise Pannepot från 2006 för 20 DKK? Passa på att inleda 2013 med en riktigt fin deal.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar