Den bästa julmusten återvänder

, , 4 kommentarer
Efter succen förra året kommer den tillbaka. Den bästa musten Sverige skådade under julen 2011. Nygårda Julmust Vintage Oak. Hell yeah!

Jag är nästan mer förtjust i julmusten än i julölen och när Nygårda släppte en bourbonfatlagrad julmust till förra julen var jag passande nog som ett barn på julafton. Under dagens "försmak på julen"-event med Spendrups, där de presenterade årets julprodukter, berättade de att den har gjorts till den kommande julen också, i ännu större volym än förra året. Förutom den större produktionsvolymen verkar det röra sig om samma produkt (mina idéer från förra året fick visst inte fäste...) och liksom förra året släpps den på Systembolaget den 1 november.

Nu undrar jag mest bara varför jag inte provade att lagra en flaska från förra året?

4 kommentarer:

  1. Drack en för en 2011 i förra veckan och den var fortfarande riktigt bra. Vet dock inte om det var nån direkt skillnad mot när den var "färsk".

    SvaraRadera
  2. Den var helt klart en favorit. Vi körde en mustprovning på www.mustprovning.se och den kom tvåa för oss. Sorry men mina dumma kompisar tyckte att Apotekarnes var bäst. :)

    SvaraRadera