Tacktal till SBWF!

, , 2 kommentarer
Tack till Marianne, Erik och alla andra i festivalorganisationen som anordnar en av världens bästa ölmässor. Alla utländska bryggare jag pratat med har varit väldigt imponerade!

Tack till alla kunniga bryggare och annat branschfolk som anordnat intressanta master classes och provningar. Det har varit väldigt lärorikt!

Tack till alla utställare som gör mässan till vad den är med alla sina goda öl och glada humör.

Tack till alla provningsassistenter som outtröttligt har plockat bort glas och ställt fram nya till ändlösa provningar. Ni gör ett hästjobb!

Tack till alla domare som lägger ner massvis av timmar på att blindprova sig fram till festivalens olika vinnare.

Tack till min familj och mina vänner som har full förståelse för att jag går fyra heldagar på en ölmässa. Jag själv hade tyckt att jag var knäpp.

Tack till alla barer och restauranger som tar fram specialöl och anordnar event kring mässan för att ta det ännu en nivå högre.

Tack till alla andra som också varit inblandade och gjort mässan till årets absolut ölhöjdpunkt i Sverige. Vi har en ölfestival att vara stolta över!

2 kommentarer:

  1. Tack själv för att du rapporterar från festivalen och är med och styr upp aktiviteter med SÖF. Jag får väll även tacka för att du rycker mig i örat när jag glömmer bort tiden :)

    SvaraRadera