Varför reklam?

, , 2 kommentarer
Från och med idag är Portersteken en reklamfinansierad ölblogg och jag vill passa på att förklara vad det innebär för bloggen såväl som för dig som läsare. Framförallt vill jag förklara bakgrunden till detta beslut.

För ett tag sedan bestämde jag mig för att låta bloggen ta ett steg till framåt och har stegvis arbetat för att förbättra den. Det har blivit mer,bättre och mer varierat innehåll, fler och bättre bilder, en mer tillgänglig URL, med mera. Allt för att skapa en bättre läsarupplevelse, och jag hoppas det är så ni upplever det. Allt det här har medfört ökade kostnader för att driva bloggen såväl som att fler av mina egna timmar går åt. Tiden lägger jag gärna ner men min ekonomiska situation tillåter inte riktigt att jag använder privata pengar för att finansiera allt innehåll.

Därför finns det numera reklam på bloggen. För att finansiera ett fortsatt stort, brett och varierat innehåll. Jag tycker inte att det är något konstigt att någon tjänar pengar på att blogga. I mitt fall går dock alla intäkter tillbaka till bloggen och dess innehåll och jag plockar inte ut någon "lön" från detta.

För dig som läsare innebär det här att du kommer kunna läsa artiklar på Portersteken som annars inte hade funnits här. Utöver det större, bredare och bättre innehållet kommer det också innebära att jag kommer vara väldigt restriktiv med att skriva om produkter, tjänster och upplevelser kopplade till de som annonserar på sidan. Annonserna på sidan kommer alltid att vara kopplat till bloggens innehåll. Ni kommer garanterat inte behöva se reklam för tveksamma dejtingsidor, små blå piller eller pokersajter. I sammanhanget är det också värt att poängtera att jag aldrig kommer att ta emot pengar från någon för att skriva om deras produkter eller tjänster.

Som vanligt är ni varmt välkomna att höra av er med åsikter och frågor, via kommentarsfältet, Facebooksidan eller via mail till portersteken@gmail.com.

2 kommentarer:

  1. Lycka till och tack för en av mina favoritbloggar. Tycker att det ser bra.

    SvaraRadera
  2. Så länge du skriver så bra som du brukar skiter jag helhjärtat i om det finns reklam eller ej!

    mickeW

    SvaraRadera